GlenDronach, 12 Years Original 70 cl. 43%

Kåret som BEDSTE KØB i Whisky & Rom Magasinet. Den fik hele 93 point. International Wine and Spirits Competition/Silver Medal. Ikke røget, blød, let sødme, tørrede frugter, krydderier samt nødder.
Excl. Tax: $55.10 Incl. Tax: $68.87
incl. 19% VAT excl. shipping
Product no: 154

Secure payment

Local store in Denmark

Shipping as low as Free

Denne dejlige intense sherryprægede single malt er lagret i min. 12 år på de fineste spanske sherryfade, der tidligere har været anvendt til de eksklusive sherrytyper Pedro Ximinez og Oloroso.

GlenDronach 12 Year Old Original har ikke været kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de fineste, rene dråber som kun er nedjusteret til 43%. Det er en sødlig og cremet dram.


Farven er gyldenrød som rav. Næsen er sødlig, let cremet med nuancer af vanilje, mørke tørrede frugter og krydderier. I smagen trænger sherryfadlagringen igennem med mange toner af nødder og tørrede frugter. Det er en dejlig silkeblød single malt whisky med en god længde i eftersmagen.
 

Hjemmeside: http://www.glendronachdistillery.co.uk/agepage.php

Welcome to Bisgaard Pipes

We are no longer able to sell tobacco due to regulations but we sell liquor. Please comfirm that you have past your 18th birthday. If you are an US citizen please confirm you are at least 21 years old.

Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre, når du handler på webshoppen. Ved at fortsætte accepterer du dette. Læs mere
x