Albert Sounit, Crémant de Bourgogne, Cuvée Préstige Brut

In stock
SKU
1278
Kvaliteten af Albert Sounits Crémant de Bourgogne er helt i top da man lagrer vinen betydeligt længere end de fleste andre producenter og ca. dobbelt så lang tid, som loven foreskriver.
$20.91 $16.73
- +
Albert Sounit, Crémant de Bourgogne, Cuvée Préstige Brut

Kvaliteten af Albert Sounits Crémant de Bourgogne er bl.a. karakteriseret ved, at man lagrer vinen betydeligt længere end de fleste andre producenter og ca. dobbelt så lang tid, som loven foreskriver. Ifølge loven skal Crémant de Bourgogne flaskelagres i ca. 9 måneder på sit "lie", d.v.s. det bundfald, der opstår efter flaskegæringen. Hos Albert Sounit flaskelagres Crémanten i ikke mindre end 18 til 24 måneder. Dette medfører en langt finere mousse og giver langt større finesse og karakter.

Crémant Brut Prestige fra Albert Sounit laves på ca. 70% Pinot Noir, som giver rygraden og strukturen til vinen og ca. 30% Chardonnay, som tilfører frugtkarakter og finesse til vinen. Denne klassiske sammensætning medfører flotte frugtaromaer, friskhed og sprødhed i duften og smagen og en sjælden elegance, som ellers kun findes i en god Champagne. Eftersmagen er ligeledes meget harmonisk og efterlader indtryk af en tør men samtidig meget intens vin. Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til skaldyr og muslinger. Dens fylde og dens meget "rene" smag tillader det. Crémant de Bourgogne Prestige fra Albert Sounit har opnået flotte udmærkelser i de seneste år – f.eks. guldmedalje ved Concours National des Crémants i 1998, 2000, 2002 og 2005 og ”Coup de coeur” (topplacering) i Guide Hachette des Vins 2002.

Ask A Question